dinsdag 20 maart 2012

Een gestippeld hoesje voor de dvd speler.


Oorspronkelijk waren dit restanten van een charmpack, gebruikt voor de hartjes quilt en een stapeltje felgekleurde lapjes met witte stippeltjes. Het geheel is aangevuld met een lapje aardbeienstof. Deze stof is zo leuk, dat ik de dag na de aankoop ervan, terug ben gegaan naar de winkel om er nog een lapje van te kopen! Eerst alles maar tot kleine vierkantjes gesneden en 2 aan 2 aan elkaar gezet  tot nieuwe vierkantjes bestaande uit 2 driehoekjes. De kleine driehoekjes zijn molentjes geworden.


De molentjes worden aan elkaar genaaid tot een vrolijke lapje.


Het vrolijke lapje krijgt een vulling en een voering van aardbeienstof.


En als het geheel afgebiesd is en dicht genaaid, is het een hoesje voor de draagbare DVD speler, die straks mee gaat op vakantie. Soms worden deze apparaten geleverd met een handig zwart hoesje, maar deze keer niet. Ik heb eerst geprobeerd om het in een iPad sleeve te proppen en dat is natuurlijk niet gelukt. Het is te dik. Toen bedacht dat ik er zelf een hoes voor ging maken. Lapjes genoeg tenslotte. En dit is veel leuker dan saai zwart!!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke stofjes. Ik ben de vorige zomer steeds op zoek geweest naar stof met aardbeien. Ik heb het niet kunnen vinden......

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...