maandag 16 april 2012

Sterren.

Het is erg leuk om deze sterren te maken. Het lastigst is nog wel de stoffen bij elkaar zoeken. Af en toe leg ik 2 stoffen bij elkaar, die het leuk "doen", maar als ik dan alle onderdelen heb gesneden, ziet het er niet goed uit. Dan zoek ik er een 3e stof bij en vervang een van de twee. Ik zoek naar een goed contrast, maar een wilde combinatie is af en toe ook heel leuk. Ik heb al weer 2 combi's op de snijtafel klaarliggen.

Mijn vriendin heeft haar quilt gequilt. Hij is erg mooi geworden. Nu de bies er nog even omheen.


Gisteren bracht de postbode een pakje uit Amerika. Er zat een grote fat quarter bundel in. Het is Friendship van Collection for a Cause. Ik heb voor het eerst een volledige bundel fat quarters van 1 serie gekocht. Het zijn prachtige rode, blauwe, bruine en lichte stoffen. Ik kon ze bestellen zonder dat ik er verzendkosten voor hoefde te betalen en dat was dus heel erg boffen.
Ik wil er iets van maken met sterren en driehoeken. Dus nu op zoek naar een goed patroon.

2 opmerkingen:

  1. Oh dat zijn prachtige dingen om van de postbode te ontvangen, prachtige FQ's. Dat met die sterren,ik weet precies wat je bedoelt, soms verdwijnen ze doordat ze opgaan in de drukte van de andere stoffen, ze blenden dan teveel. Zelf combineer ik deze graag met witte stof, heb 4 grote quilts gemaakt met KF stof, en heb nog restjes genoeg voor nog eentje. Het ziet er al lekker vrolijk en bont uit zoals je worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...