zondag 26 april 2015

Zeven tijdzones naar het westen en geen badjas!

 

We gingen winkelen bij Sports Authority in Aurora. Een voorstad van Denver in Colorado. We waren waanzinnig vroeg wakker door het grote tijdverschil en konden vroeg op pad. Ze hadden er alles dat we wilden hebben. Behalve een badjas. Ik vind er een opvouwbare beker. Ik heb het absoluut niet nodig en het is vast en zeker thuis ook wel te krijgen, maar ik vind dit soort dingen nou eenmaal fantastisch. Mijn moeder had vroeger een zilveren beker, die opgebouwd was uit ringen, die in elkaar vastgrepen. Deze siliconenversie lijkt er veel op. Ik koop er ook een klein Zwitsers zakmes. Dat wil ik al jaren hebben. Zo eentje met een mesje, een nagelvijltje met schroevendraaier punt, een schaartje en een pincet. Deze heeft een roze buitenkant. Helemaal leuk. Kan ik onderweg een appeltje schillen.

 

Na een hapje eten in het foodcourt van de grote Mall, zijn we bij Macy's gaan kijken. Dit is een soort Bijenkorf. Geen badjas. Van de winter weer! In de zomer verkopen ze dat niet! We kijken uitgebreid naar koffers. We zijn dol op koffers. Maar onze koffers kunnen er nog mee door, dus deze laten we staan. Dan maar eens naar een simkaart of Amerikaanse telefoon gaan kijken. Dan kunnen we in geval van nood probleemloos bellen. De derde winkel had een acceptabel aanbod. Een heel klein telefoontje met klepje en een beltegoed van 15 euro. Dat is te doen. Dan naar Wallmart voor een koelbox, zodat onze drankjes koel blijven. Wallmart is een soort Maxis. Ze hebben er alles. Zelfs het kabeltje dat we nodig hebben om in de auto een van de vele elektronische gadgets te kunnen gebruiken. Zouden ze er een badjas hebben? Nee! Dat verkopen ze pas met kerstmis weer! Ik ben benieuwd of het ons deze reis nog gaat lukken er een te vinden! Onderweg terug naar het hotel stoppen we nog even bij Jo-Ann. Een supermarkt waar ze alles, maar dan ook alles verkopen dat een hobbyist zich maar kan wensen. Ook quiltstoffen en benodigdheden. Ik ben al eens eerder in een Jo-Ann geweest. Dat was geen succes. Maar deze kan ik niet weerstaan. Ik loop over de stof afdeling en word niet enthousiast. De benodigdheden hangen saai en kleurloos aan de rekken. Er is van alles en veel. Maar ook deze keer is het er rommelig en ik word er niet erg door geïnspireerd. Ik vind er een paar leuke bandjes en handige doosjes en sta al gauw weer buiten. In de bagagebak van onze auto, een mooie Jeep Loredo met 4 wiel aandrijving, vinden we de restanten van een kofferwieltje. Tenminste, dat denken we. Bij terugkomst in het hotel blijkt inderdaad een van de kofferwieltjes gesneuveld te zijn. Niets aan te doen, de koffer is tenslotte al bejaard. Nu kunnen we terug naar Macy's en mogen we een nieuwe koffer kopen! Maar eerst rusten we een uurtje uit. We kopen een mooie zwarte koffer op 4 wieltjes. Ze hebben dezelfde koffer jammergenoeg/gelukkig maar (doorstrepen wat niet van toepassing is) niet in het rood, anders was ik daar zeker voor gezwicht. Ik ben namelijk dol op rode koffers!

Na het eten gaan we nog even naar de boekwinkel. We hebben nog een wegatlas nodig. De onze is echt veel te oud. Op de afdeling quiltboeken vind ik een boek van een schrijfster, die ik eergisteren op een you tube filmpje een van haar quitlpatronen heb zien demonstreren. Wat een bof!

De 1e dag van de vakantie zit er op. We gaan vroeg slapen, want onze klok staat nog op 7 tijdzones naar het oosten. We zullen morgen wel weer heel vroeg wakker zijn.

Groetjes, Marina.


 

 

2 opmerkingen:

 1. Goedemorgen-, -middag, of -avond Marina!!??
  Wat heerlijk om op deze manier met je mee te mogen reizen. En op de eerste dag al kennis gemaakt met van allerlei gekke, leuke en zeer bruikbare aankopen! IK kijk uit naar je volgende "(Quilt)-Avonturen".
  Geniet verder van de reis samen met Harry en veelplezier.
  Groet van Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zijn dus echt weg. Heerlijk. Verl plezier en succes met de jacht op een badjas.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...