zondag 12 september 2010

De Kaffe Fassett Hot Diamonds stroken bijna klaar.


Op dit moment werk ik tegelijk aan 18 stroken, die als een harmonica opgevouwen op mijn naaitafel liggen. Dat is de enige mogelijkheid om er een beetje systematisch mee te werken. Er komt nog 1 strook bij, een hele korte en dat is dan de laatste. Want ik ben er bijna! De een na laatste kleurbaan ligt gespeld klaar om door de naaimachine gehaald te worden en de laatste baan ligt nu eenzaam op de vloer. Nu nog geflankeerd door de rij driehoeken, die de quilt aan de onderkant afwerkt.


Een strook is klaar en ligt gevouwen op zijn plek. Daar komen straks, nadat de driehoeken aangenaaid zijn de anderen op volgorde te liggen. Dan ga ik de stroken 1 voor 1 aan het stuk naaien dat al klaar is.
En ik ben nog steeds aan mijn eerste rode garenklos van Aurifil bezig. Wat zit daar veel draad op!

1 opmerking:

  1. allereerst je hebt een mooie weblog ik zit te sappen op zoek naar quilten ben al jaren van plan om daar mee aan de gang te gaan ik heb voor mijn beroep altijd genaaid zoals bijv. jassen jeans bruidsjurken bontjassen een paar shows bij frans molenaar en nog veel meer ik schilder de laatste jaren als hobby maar quilt trek mij heel erg aan ik ben een vrouw van 66 jaar maar sta nog vol in het leven ik ben woonachtig in amsterdam noord. Je quilt die op het weblog staat is mooi van kleur en ziet er goed uit.
    laat ook iets van je horen als je dit leuk vind dan kunnen we verder er over praten o.ja mijn dichter quilt ook
    groetjes Dini Kuit email gerdien.kuit@live.nl groetjes dini kuit

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...