woensdag 21 september 2011

Bijna af en hoe verder.


Mijn Lollypop tree blok is bijna af. Nog 2 kleine rondjes en dan is het gebeurd. Ik heb alle blauwe verf van de markeerstift er af gespoten en het blok gestreken. Het ziet er mooi uit.
Zaterdag was de eerste Kim McLean bijeenkomst van dit seizoen bij De Sampler en het was leuk oude bekenden en nieuwe gezichten te zien. Ieders plannen en/of vorderingen werden besproken en het is erg leuk alle verschillende interpretaties, wensen en plannen te horen.
Inmiddels weet ik het zeker. Ik vind applique niet echt een fijne techniek. Ik vind op de naaimachine lapjes aan elkaar naaien tot mooie patronen veel en veel leuker. Maar........ ik vind de lollypop tree een erg leuk patroon en ik werk heel erg graag met Kaffe Fassett stoffen. Dit weekeinde heb ik allerlei alternatieven overdacht om mijn lollypop tree  blok te verwerken. En ik ben tot de conclusie gekomen dat alle alternatieven leuk zijn, maar meer lollypop trees nog leuker. Ik ga er dus gewoon vrolijk mee verder en begin binnenkort aan het volgende blok, want ik vind het resultaat gewoon veel te leuk. Het wordt een blauw blok op een lichtroze ondergrond en geen idee wanneer het af is!
En zo is dat.
Groet,

2 opmerkingen:

 1. Marina ik zag bij jou een speciaal quiltvoetje met een zwaardje/
  Ik heb ook een Pfaff quiltexpression en heb dit voetje niet.
  heb je die er apart bij gekocht?
  ik was op zoek naar een mailadres op je site maar heb dit niet kunnen vinden.
  Dus vandaar maar zo een bericht. Mooie dingen op je site om naar te kijken, groet

  Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Francien, Dank je wel voor je aardige reactie.
  Ik heb dit voetje later bijgekocht bij een naaimachinewinkel. Het is Clear Quilt Foot Center with IDT artikel nummer 820882-96.
  Ik weet niet waar je woont, maar het Naaimachine huis in Haarlem heeft het vast wel of kan het voetje voor je bestellen. Pas wel even op, er is een zelfde soort voetje met de geleider rechts. Hier zit de geleider in het midden en dat is juist heel handig.
  Veel succes, Marina.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...