maandag 16 januari 2012

La Petite Ecole schoolhouse quilt.
Er zijn 9 schoolhouse blokken klaar. Het patroon naait heel gemakkelijk. Het zijn vrijwel allemaal rechte naden. En als je de stukken elke keer even op hun plek terug legt, kan het niet fout gaan. Ik was vandaag een van de stukken boven een deur kwijt. Het is een breder stuk dan alle anderen en komt maar 1 keer in het blok voor. Ik heb echt geen idee waar het gebleven is. Ik heb gelukkig een huis meer geknipt dan ik nodig heb en daar heb ik het stuk even van "geleend" om het blok af te maken. Als ik straks alle blokken af heb, hou' ik het vast en zeker over en dan kan ik dat ene extra huis ook nog maken. Dat kan ik dan misschien op de achterkant gebruiken. De mini huisjes moeten even wachten. Eerst deze grote afmaken.

3 opmerkingen:

 1. Wat vind ik dit een ontzettend leuk idee van je zeg! zo gecombineerd met die alfabetjes, heel erg origineel en toepasselijk verzonnen, ik heb ook nog een hele stapel er van liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige quilt-in-wording! maar ja wat wil je met zulke mooie stofjes. Succes met je zoektocht naar het verdwenen stukje, komt zeker wel weer boven tafel ;-)
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie quilt wordt dit, de french general stoffen zijn er prachtig voor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...